Dansk Türkçe Suomi Norsk Español Deutsche English Svenska

Avalanche

Trygger-Sköld Avalance” är en stormmadrass som används för att på ett tryggt och effektivt sätt övermanna extremt våldsamma patienter.

Avalanche är konstruerad så att personen bakom den ska vara väl skyddad från angrepp, från våldsamma patienter, även om patienten är beväpnad med ett tillhygge, som t.ex. en stol.

Skölden är 1m 20cm hög vilket ger ett väldigt bra skydd för både övre och nedre delen av kroppen. Den 30x22 cm stor ruta av dubbla plexiglas möjliggör en mycket god sikt.

Sköldens formgivning skyddar mot slag rakt framifrån, slag uppifrån mot huvudet samt slag från sidan och gör den till ett mycket tryggt och effektivt hjälpredskap vid akuta situationer.

Avalanche är tillverkad av mjukvadderat material. Ytan tål väta och är enkel att göra ren med exp. M-spritt. Den 50 mm mjuka vadderingen gör att patienten inte skadas i koalitionen med personalen vid en övermanning, i jämförelse med en hård plexisköld.

Vill man höja säkerheten för personalen vid våldsamma situationer och därmed förbättra arbetsmiljön så är Trygger-Sköld Avalance ett måste!

i

Utgångspunkten för tillverkning, utformning av produkten har varit i linje med företagets motto ”säkerhet & omvårdnad”.

Produktbilder

Landsting vi arbetar med